Vi är bara två rolex replica månader före SIHH-lyxklockan 2017

Vi är bara två rolex replica månader före SIHH-lyxklockan 2017, så det var dags för en head-turner-teaser, som i detta fall är - du gissade det, av vintageinspiration - Panerai Radiomir 3-dagars stålpatenterade PAM685- och PAM687-klockor. Några intressanta detaljer här, så låt oss ta en titt innan vi går vidare till den praktiska fasen på 8 veckor.

När det gäller traditionen för dykningsklockor har Panerai varit där sedan början av mitten av århundradets manskap på havets botten och har ett antal extremt sällsynta vintage-utgåvor tillhandahållna till Italienska Royal Navy för att bevisa det. Ett av dessa exempel var den ursprungliga Radiomir, vars omisskännliga 12-sidiga ramen stolt graverades med proklamationen av dess patenterade design ("Patenterad") - du vet, om marina dykare ville kopiera det eller något slag. Sedan Panerai framträdde som ett kommersiellt tillgängligt varumärke nedsänktes det i sina arkiv för att återskapa denna extraordinära blandning av militär robusthet och elegant italiensk design, och Panerai Radiomir 3-dagars patenterat stål PAM685 / PAM687 klockor passar perfekt till den här bilden mer bra.

Medan de flesta klockmärken är nöjda med att sätta in ett membran, kan du öka storleken på Fall på några millimeter och slutar med en generös dos beige Super-LumiNova, Panerai försöker bevara de replika klockor exakta dimensionerna och den åldrande karaktären på originalet med denna nya Panerai Radiomir 3-dagars patenterade stål ... de kommer till punkten att erbjuda l "klocka i två urtavlavarianter: PAM685, som ses ovan, har en svart svart urtavla och de nämnda beige ljusa resterna ...

... Medan PAM687 tar antagandet av faux-patina till nya höjder med en "tropisk" brun urtavla utformad för att efterlikna missfärgningen som inträffar över tid på lackerade urtavlor (emaljen, tvärtom, kommer aldrig att försvinna , men det var militära klockor, naturligtvis var det inget behov av snygga emaljerade ringer). Det är första gången som Panerai presenterar ett sådant erbjudande, så älskar det eller hatar det, meningen är verkligen anmärkningsvärd.

Resten av klockan återspeglar andra aspekter av det ursprungliga Radiomir, inklusive diametern på det mörka 47mm-fodralet, plexiglaskristallen, flikarna, indikeringen av tiden utan att ens springa sekunder och, naturligtvis, en krona av stor lök - en nödvändighet rapporterad av arméns klockor för tiden som måste skadas bär handskar. Till skillnad från originalen inkluderar Panerai emellertid en reservkristall i paketet - Plexiglas fake Rolex repas betydligt lättare än safiret - för de som föredrar att deras klocka inte samlar samma karaktärnivåer som vintage-utgåvor nu kunde hitta.


FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR